So Danca SD16 Unisex Balletschoenen van Elastisch Canvas

€ 24,95
Klik en Bestel Ophalen in de winkel
Product Informatie

So Danca SD16 balletschoenen hebben een verfijnde pasvorm wat ze zeer geschikt maakt voor dames, heren en kinderen. Het elastische canvas zorgt ervoor dat de schoenen goed om de voeten aansluiten over de gehele lengte een breedte. 

Onder de voorvoet en onder de hiel zijn suède splitzolen geplaatst om goed te kunnen draaien en betere grip te hebben op de dansvloer. De splitzool van deze So Danca balletschoen biedt extra flexibiliteit, waardoor het strekken en flexen van de voeten zeer goed zichtbaar is. Met de gekruiste elastieken bandjes over de wreef blijft dit model  goed aan je voeten zitten tijdens de ballet of moderne dansles. Dit model So Danca SD16 balletschoenen is door al deze kwaliteiten een van de meest verkochte en geliefde balletschoenen van dit moment.

  • Kleur: Zwart, wit, zalmroze, nude, karamel en mokka
  • Materiaal: Elastisch canvas en suede
  • Model: Gekruiste bandjes en splitzolen

 

Let op! De SoDanca SD16 valt klein uit. Bestel altijd uw eigen Europese schoenmaat, dan meten wij de correcte maat voor u na. Al eerder deze balletschoenen gehad? Laat dan een opmerking achter tijdens het bestelproces met de SoDanca maat die u wenst te ontvangen.